Om Säkra bud

Säkra bud är en budgivningsmöjlighet kopplad till fastighetsmäklares CRM-system. Det innebär att när du som budgivare lägger bud på en bostad får bekräfta budet genom att identifiera dig med BankID. Uppgifterna läggs automatiskt in i mäklarens CRM-system. När budgivningen är slut är också budgivningslistan som presenteras för säljare och köpare komplett med information om vilka som deltagit i budgivningen.

Det blir en trygg budgivningsprocess för alla deltagare.

Säkra bud har utvecklats av PREK AB, ett IT-bolag med lång erfarenhet av Fastighetsförmedling. Målsättningen från början har varit att skapa en trygg och smidig identifieringslösning där ingen känslig kunddata hamnar i händerna på en tredjepartsleverantör. Genom att själva äga lösningen blir Säkra Bud en naturlig och självklar del av ett modernt och användarvänligt affärssystem. En nyhet til sommaren 2021 är att du numera kan låta intressenter lägga sina bud för ett direkt på sajten – det enda som krävs är en enklare startup-funktion mellan hemsidan och fasad. Välkommen att kontakta oss för att veta mer.

Vår vision är att mäklaren med hjälp av Säkra bud erbjuder sina kunder, köpare, säljare och intressenter en säkrare budgivning. Grattis till dig som har förmånen att ha kontakt med en fastighetsmäklare som vill arbeta med säkra processer.